Zwinięte ciasto drożdżowe wypełnione masą makową z bakaliami, udekorowane kruszonką i lukrem.
Zwinięte ciasto drożdżowe z dużą ilością masy makowej z bakaliami, zanurzone w lukrze i udekorowane orzeszkami arachidowymi oraz wzorami z polewy czekoladowej.
Babka z ciasta biszkoptowo-tłuszczowego zatopiona w polewie czekoladowej, wykończona pokruszonymi orzechami arachidowymi.
Wyjątkowo delikatna i puszysta babka biszkoptowo-tłuszczowa posypana cukrem pudrem.
Puszyste ciasto drożdżowe z zapiekanymi porzeczkami (czerwonymi i czarnymi) oraz rabarbarem, wykończone złotą kruszonką i kryształkami cukru.
Tradycyjny, niebiańsko puszysty sernik na kruchym spodzie wykończony pomadą i czekoladą.
Delikatne, puszyste ciasto jogurtowe udekorowane porzeczkami, wykończone charakterystyczną glazurą.